Strony www

Firma w sieci to już niemal standard. Bez tego trudno o skuteczny biznes i milionowe przychody. Ale sam "home page" nie wystarczy, wysoka pozycja w wyszukiwarkach również. Twoja strona musi mówić do Klienta, być ciekawa i na bieżąco aktualizowana.

Twoja strona www to obecnie najtańszy i najszybszy sposób komunikacji z Klientem, powiedzenia mu o nowej promocji, ofercie, pokazania Twoich osiągnięć i sukcesów. Dlatego warto ją mieć!

NOWOŚĆ - REDAKCJA SERWISU WWW!!!

Zadbaj o wysoką jakość obsługi Twoich Klientów, którzy poznają Cię i kontaktują się z Tobą poprzez stronę www. Dostarcz im tych informacji, których poszukują. Nasza Fabryka przygotowała specjalną usługę - "Redaktora serwisu www". Dzięki niej będziesz miał pewność, że Twoja strona jest zawsze aktualna, ciekawa i profesjonalnie zredagowana. A do tego zawsze poinforumujemy Twoich Klientów o nowościach, promocjach i ciekawych wydarzeniach w Twojej firmie.

Dowiedz się więcej - mob.: 697 115 540, e-mail: fabryka@fdp.media.pl

Nasza Fabryka pomoże Ci osiągnąć sukces w sieci. Zbudujemy dla Ciebie specjalną stronę internetową. Ale na tym nie kończymy. Poznaj pakiet naszych możliwości:

• projektowanie i budowa stron internetowych
  • redagowanie na bieżąco atrakcyjnych treści: newsy, prezentacje, testy, fotoreportaże
  • zarządzanie firmowym newsletterem
  • zarządzanie profilem na Facebooku
  • przeprowadzanie kampani reklamowych Google AdWords

Zaufali nam:

• PCHLI TARG, strona giełdy rolno-spożywczej we Włocławku
  • Automobile Torino, autoryzowany diler Fiata, Alfy Romeo oraz Citroena
  • 2CV POLAND, oficjalna strona światowego zlotu Citroena 2CV w Toruniu 2015
  • DARTEKST, strona firmy zajmującej się składem DTP różnego rodzaju publikacji